Kezdőlap > Blog, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary > TERA F2P váltás dátuma: Február 5 ?(!)

TERA F2P váltás dátuma: Február 5 ?(!)

A Steam hivatalos TERA oldalán jelent meg az alábbi update:

teraf2p_feb5

Bár ez még nem számít hivatalos bejelentésnek, de mivel a Steamről van szó ezért nyilván kizárhatjuk a spekulációt, hiszen a game profilokat elvileg a kiadók/terjesztők frissítik. Ha ez a Gameforge részéről egy szándékos információ szivárogtatás volt, akkor grat. nekik, szép volt. A Február 5 egyébként többek között azért is tűnik esélyes dátumnak, hiszen keddi nap lévén amúgy is maintenance nap lenne… Meglátjuk.

  1. bogyo
    január 27, 2013 - 9:54 de.

    Nem tudjátok mennyire lehet igaz az amit írnak az USA verziónál hogy F2p váltással megszűntetik a digitális vásárlási lehtőséget? Hogy founder csak az lesz aki még f2p váltás előtt megveszi vagy később vesz dobozos példányt, amit már nem nagyon lehet kapni majd.

    Egyszerűen nem hiszem el, hogy 2013-ban ezt meg merik tenni, hogy leállítsák a digitális árusítását a játéknak.
    Nagyon gyorsan adjunk el sok copy-t, megfenyegetve az embereket hogy később nem lesz, drágább lesz és mutassuk meg a managementnek mennyi pénzt sikerült szereznünk kampányak tűnik..

  2. GaMePaPa
    január 27, 2013 - 10:43 de.

    Szerintem teljesen logikus, hogy mivel ingyenessé válik a játék, már nem lehet megvásárolni…. mert ha ingyenes, akkor miért is lehetne megvenni? Akinek nem sikerült megvennie f2p váltásig az majd szépen fizeti havonta a havidíjat aztán lesz tera clubja

    • január 27, 2013 - 4:08 du.

      Aki veterán az is ugyanúgy fizeti a havidíjat ha akar teraclub tagságot.

  3. piec
    január 27, 2013 - 5:49 du.

    Vicces hogy fizetős accal f2p-sek miatt kell várnom hogy bejussak a szerora fél órákat mert tele van-.- ezt azért megoldhatták volna-.- ott az uj szero kezdők tessék oda menni legalább hiszti sincs hogy “jaj a csúnya felgearelt 60-sok kiskarijai farmolnak minket egész nap” ott az új élet az a szero meg áll medium lowon-.-

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!