Kezdőlap > TERA Online > Hétvégi in-game event! Krokivadászatra fel!

Hétvégi in-game event! Krokivadászatra fel!

event

Gondolom a F2P sikeres indulását megünnepelendő, a hétvégén máris egy eventtel dobják fel az amúgy is újdonságokban bővelkedő játékban töltött időnket. Egy régi ismerős event tér vissza ami minden bizonnyal megdobogtatja azok szívét akik részt vettek ama CBT-t melyen kipróbálhattuk a “tojásos krokodil” vadászatot. Az event holnap délben (február 8.) indul és egészen kedd reggel 8 óráig (vagy a szokásos keddi karbantartás kezdetéig) tart.

Részletek a tovább után…

Nagyon egyszerű dolgotok lesz: az alábbi képen látható kroki-tolvajokat kell levadászni szerte Arboreán (tehát mindenhol és bárhol). Ezek a gonosz kis krokodilok voltak olyan pofátlanok, hogy megint elszaporodtak és elkezdtek értékes tárgyakat lopkodni. A ti dolgotok lesz elkapni és legyilkolászni a tolvajokat. Természetesen a krokik már attól eldobják értékes zsákmányukat, ha valaki csúnyán rájuk néz, nem lesz nehéz dolgotok.

kroki_tolvaj

További tudnivaló nem nagyon van, még talán a megszerezhető jutalmak: Complete Crystalbind, Masterwork Alkahest, Strongbox kulcsok, NPC summon scrollok, Master Enigmatic scrollok és természetesen az elmaradhatatlan és oly sokatok által nagyon kedvelt tüzijátékok (Smilecracker és Firecracker). A krokik arany, ezüst és bronz színű tojásokat dobnak, arany esik a legritkábban,de annak a dropja is jobb (elvileg).

Vadászatra fel, jó szórakozást és gazdag dropot mindenkinek!

Forrás: KLIKK IDE.

  1. mz
    február 7, 2013 - 8:40 du.

    Nna tessék.

  2. Alucard67
    február 7, 2013 - 9:22 du.

    Jól emlékezek ezekre CBT-ből, jó is volt. Még nem raktam fel újra, most is 50GB+ hely kell neki telepítéskor? (Amiből aztán 25GB marad?)

    • hercul
      február 7, 2013 - 9:28 du.

      igen, ahogy mondod.

      • Alucard67
        február 8, 2013 - 1:20 du.

        Kösz, akkor egy darabig még nem lesz visszarakva 😦

  3. Kouta
    február 7, 2013 - 10:57 du.

    bocsi az offért de sürgős lenne, EU CE verzió, merge után nem volt belépve, (az accounton 2 játékot érzékel – mindkettőn ugyanez a jelenség) nincs meg a karakter, csináltam másik szeron új karaktert, relogoltam de semmi, nincs meg a karakter, semmi… :S

    • február 7, 2013 - 11:26 du.

      Fuss egy kört a supporttal, bár még ilyet nem láttam, de nyilván ők már igen.

      • Kouta
        február 8, 2013 - 12:01 de.

        megpróbálom, pedig lekreáltam a karit, kilogoltam vissza, sőt az összes szerverre rájoinoltam ahogy egy CM írta forumon de semmi =/
        marad a support

  4. Meridian
    február 7, 2013 - 11:45 du.

    nálam megvannak a karakterek, legalábbis 3 db-ot jelez, de német PVE szerverre téve. Viszont egyetlen egy szerverhez sem tudok csatlakozni. Beloginolni igen, de az intrók utáni a zenélős server select képernyőn nem tudok továbbmenni…
    van ilyen másnak is?

  5. Kouta
    február 8, 2013 - 10:58 de.

    újabb fejlemény, valami nagyon nem kóser az accountal, ugyanis valami oknál fogva 2 TERA példány szerepel rajta, és mind a kettő Free verzió, tehát egyik sem kapta meg a veterán státuszt ami azért is furcsa, mert dobozos változat lett megvéve…
    Írtam a supportnak, várom a fejleményeket.

    • Kouta
      február 8, 2013 - 6:28 du.

      kicsit szomorú vagyok, mondjátok mennyire összeszedte magát gameforge. az első üzenetem a hibámra egy automata fos, hogy server merge volt…bla bla bla. Persze leírtam a levélben, hogy MEGNÉZTEM, minden szervert, minden ötletet ami a forumon volt…
      Nem baj, várunk még fél napot (vagy egy hétvégét, hisz hétvégén tuti nincs meló…)

      • Sagrath
        február 9, 2013 - 2:09 du.

        Akkor az NA szerverről emigrálsz visza????Csakhogy tudjuk, mennyire lehet számitaní rátok.Mert én azt látom hogy a hardcore lvl helyett GF-el foglalkozol erőteljesen (,;,,;,)

      • Kouta
        február 9, 2013 - 4:29 du.

        jah emigrálok… Ferin névfoglalás miatt szenvedek, és per pill is rá várok, hogy mehessünk tovább 🙂

  6. Cori
    február 8, 2013 - 11:15 de.

    Meridian :

    nálam megvannak a karakterek, legalábbis 3 db-ot jelez, de német PVE szerverre téve. Viszont egyetlen egy szerverhez sem tudok csatlakozni. Beloginolni igen, de az intrók utáni a zenélős server select képernyőn nem tudok továbbmenni…
    van ilyen másnak is?

    Akik korábban az Essenia (PVP) szerveren voltak azok a merge után a Killian (INT)-re kerültek, de a játék azt mutatja, hogy a karaktereik a Hasmina (DE PVE) szerveren vannak.

  7. Masako
    február 9, 2013 - 5:46 du.

    Reggel el kellett mennem valahová mikor vissza logoltam 12:20kor 381edik voltam, elmentem aludni és 17:30kor mikor keltem 392edik voltam. Majd ezt megünneplendő össze omlott a kliens és most 1800adik vagyok a sorban. gg. xD

    • Reyi
      február 9, 2013 - 7:30 du.

      utál a tera világa ennyi… 😀

      én semmi ilyet nem tapasztaltam. az ezres sorokban is max 40-50 perc alatt bejutottam.

      • Masako
        február 9, 2013 - 9:58 du.

        Ez azért van mert te f2p előtt fizetős voltál, ergo most veterán vagy. Gameforge inkompetenciája ismét kiütközött. Minden esetre ez még javul mivel sokan abba is hagyják majd.

  8. február 9, 2013 - 10:19 du.

    Masako :

    Ez azért van mert te f2p előtt fizetős voltál, ergo most veterán vagy. Gameforge inkompetenciája ismét kiütközött. Minden esetre ez még javul mivel sokan abba is hagyják majd.

    Gameforge inkompetenciája? Jahogy szerinted ennek úgy kéne működnie, hogy nincs veterán queue és akkor inkább a veteránok várjanak 3-4 órát arra, hogy bejussanak arra a szerverre amin egyébként már ott játszanak lassan egy éve? Mindezt csak azért, mert az f2p miatt boldog-boldogtalan a TERA-val akar játszani néhány hétig?
    Valahogy nagyon más a fogalmunk az inkompetenciáról.

    • Masako
      február 10, 2013 - 12:05 de.

      Nem igazán értem miről beszélsz meno. Hiszen pont neked fejtettem ki hogy a Gameforge hibázott amikor nem készült fel a játékosok fogadására legalább egy új szerverrel. Legalábbis mielőtt azok elözönlötték a már meglévő szervereket. Ha ez nem inkompetencia akkor nem tudom mi az. Másrészt viszont értékelném ha nem vonnál le téves következtetéseket. Megértem hogy tele a tököd a játékosok vinnyogásával de ne rajtam vezesd le, mert nem erősítem a sírdogálók táborát
      .

      • Masako
        február 10, 2013 - 12:27 de.

        Ó már értem a mondat szövegben elfoglalt helyén akadtál fenn, megnyugtatlak, nincs jelentősége. Pusztán csak szükségesnek éreztem ez véleményemnek is hangot adni.

  9. február 10, 2013 - 12:42 de.

    Masako: Kifejezetten értékelném, ha nem ebben a stílusban próbálnád érvényesíteni a mondandódat. Az, hogy én kinek milyen dolga miatt vagyok teletökődve annak semmi köze ahhoz, hogy hogyan reagálok az irományodra; amit írtam az egy reakció volt korábbi gondolatmenetedre.
    A GF előre bejelentette még azelőtt, hogy a Killianon a leghalványabb jele lett volna a queue-nak, hogy készen állnak a szerverekkel és amint indokolt lesz akkor élesbe állítják azokat. A Killianon még sehol nem volt queue (mindösszesen csak a tömeg miatt bejött a lag Nexus alatt) és máris elindították az Ishara szervert. (ez még JÓVAL az f2p váltás előtt volt -> jan 21). Alig néhány nappal később jött a Blader és végül a Zuras. Mind INT-PvP szerver.
    Mindemellett ahogy megjelent a Killianon a queue, a következő maintenancenál már be is hozták a priorizálást a queueban.
    Mindezek fényében tényleg nem értem, hogy miben inkompetenskedett a Gameforge, de most már igazán érdekelne, hogy szerinted mit kellett volna máshogy csinálniuk.

    • Masako
      február 10, 2013 - 1:26 de.

      Nem tudom miért kéne leírnom még egyszer.
      Ha pedig zavar a stílusom, olvass vissza kérlek hogy hogyan reagáltál arra amit írtam. Azt azért leírom még egyszer hogy hiba párhuzamot vonni az első és a második mondat között mivel nem volt célom.

      • február 10, 2013 - 9:29 de.

        Ha hiba párhuzamot vonni a két mondat között, akkor mégis miért írnál le bármit is még egyszer hiszen ezek szerint még a leghalványabb próbálkozást sem tetted annak érdekében, hogy bármivel is alátámaszd a “GameForge inkompetens” kijelentésed. Tehát szerinted MIT kellett volna másképpen csinálnia a GF-nek, hogy elkerülje a téged és sokan másokat sújtó kellemetlenséget?

  10. Pocak
    február 10, 2013 - 1:53 de.

    Pár nappal ezelött volt ‘szerencsém” együtt raidelni Nexusba Masakoval, aki végig sírta nagolul a raidet. Amikor (nem tudtam hogy magyar) beírtam a raid csetbe, hogy “Masako: dont cry” – hiszen amíg sir, nem harcol -, azt a velős választ kaptam, hogy “kuss” Tehát egyáltalán nem lep meg ahogy itt megnyilvánul!

  11. Masako
    február 10, 2013 - 9:05 de.

    Nem emlékszem hogy stfu-al reagáltam volna bárkinek is vagy hogy sírtam volna nexus alatt. :/

    • Masako
      február 10, 2013 - 3:07 du.

      Arra meg főleg nem hogy valaha is lettem volna Renegade-en kívül raidben nexus-on, tudod, ingame nem masako a nevem.

      • Pocak
        február 10, 2013 - 4:41 du.

        Akor megkövetlek. Masako volt és magyar. Csak ezt tudom.

  12. Rengar
    február 10, 2013 - 3:33 du.

    Szerintem teljesen jó ötlet, hogy a veteránok hamarabb bejutnak, mint az újoncok. Ha veterán játékos lennék én tuti felháborodnék, hogy annyit kéne várnom mint akik most jöttek, ezt úgy mondom, hogy f2p vagyok és igen tudok várni akár 2-3 órát is addig elfoglalom magam. De látom vannak még itt olyan gyerekek akik mindenáron játszani akarnak azonnal és a türelmük még nem fejlődött ki. Ha nem tetszik a rendszer nézz más játék után, nem kötelez senki erre. 🙂

    • február 10, 2013 - 3:42 du.

      Az elgondolás szép, a gyakorlat kevésbé. Gyakorlatilag veteránként is lehetetlenség Nexus alatt beloggolni. Ha be is jutsz, percek kérdése és levág, aztán mehet a QueQue ismét.

      • Baadnewz
        február 10, 2013 - 4:32 du.

        Mikor percek kérdése és levág 1 óra várakozás után engem nem tesz vissza a sorba hanem egyből visszaenged. f2p acc.

      • február 10, 2013 - 5:17 du.

        Ez még csodásabbá teszi a gyakorlatban működő rendszert… 😀

      • február 10, 2013 - 6:10 du.

        Talán érdemes lenne tisztázni, hogy Baadnewz milyen szerveren játszik ugyanis ilyen funkció a játékban tudomásom szerint nincs 🙂

      • Pocak
        február 10, 2013 - 9:54 du.

        PVE szerveren guild társ tapasztalta azt, hogy szinte azonnal bejut F2p-s játékosként, ha előzőleg a bejutás után kivágta a játék.

      • hercul
        február 11, 2013 - 1:49 de.

        Ha F2P accal játszol és időközben disconnectel a játék csúcsidőben, nincs Que és tényleg visszaenged elsőre!

  13. shabaam
    február 10, 2013 - 4:20 du.

    Variance-hoz egy kérdés: Srácok melyik szerveren toljátok? Szeretném kipróbálni a gamet. GW2ből jövök!

    • február 10, 2013 - 6:12 du.

      A TERA-ban nem alakult Variance guild, ez egy hosszú történet, de így alakult. A “törzsgárdából” a legtöbben a Killianon játszanak, viszont a Killian jelenleg a legjobban túlterhelt szervert, F2P-sek esetefelé nem ritkán 3-4 órát állnak queueban, tehát szerintem érdemesebb szétnézni a lowpop szervereken, szinte mindenhol van néhány száz honfitársunk.

  14. dev
    február 10, 2013 - 8:38 du.

    A játék ugyan f2p, de a sor miatt szinte játszhatatlan ,legalábbis a Kilian . Ishara sem áll sokkal jobban, ott általában Kilian/2 a várakozási idő. A veteránt azért nem vettem meg , mert az a karakter slot ,bank tab, in game mount + title nekem nem ért 7K-t,persze így h egy bank tab 6K, az a 7 ezer nem is volt sok érte….de ki gondolta volna, hogy ilyen árak lesznek….és hogy ilyen sor?!

  15. mz/x
    február 11, 2013 - 11:16 de.

    Nincs olyan, hogy free. Lehet ráírják, de nem létezik. Ha valaki valamibe energiát fektetett akkor miért adná oda ellenszolgáltatás/energia nélkül. Ez így van rendjén. Ha a reklámban azt írják ingyen, akkor el kell olvasni az apró betűs részt, mert valamit kell adnod, reklámot nézned, kiadni az adataid bármit, ezt már megtanultuk. De valamiért free, mert azt várják máshol fizeted meg az árát és máshogy. Ezért nem értem azokat akiknek elvárásaik vannak amellett, hogy valami az ölükbe hullik. Hát így hullt, ez van, nem kötelező élni vele. Ezért azokat a mondatokat amikor nekem nem ér meg ennyi meg annyi pénzt de azért játszanék, használnám a terméket nem igazán értem. (Jah és elvárom mint fizető vásárló, hogy ha túlterhelt a szerver akkor egy free accot azonnal vágjon ki és engedjen be helyette, mert FIZETEK. Amellett, hogy a clubtag szolgáltatások nagy része számomra fölösleges és nem éri meg.) Add meg a királynak, ami a királynak jár! Szólottam! UFF!

  16. nanael
    február 12, 2013 - 12:14 du.

    Hogy az eventről is essen szó : nagyon semmilyen volt. Kevés event mob, azok is alig dobtak tojást. Egy részükben semmi sem volt, a kevés drop többsége is tüzijáték vagy npc scroll.

    • mz
      február 12, 2013 - 1:40 du.

      Nekem se jött be, főleg a mikulásos event után, amikor is kánaán volt.

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!