Kezdőlap > TERA Online > Jön az Alliance System!!! Szövetséges rendszer ismertető

Jön az Alliance System!!! Szövetséges rendszer ismertető

Elkezdődött az Alliance Rendszer indulása előtti hype fesztivál. A Gameforge és az En-Masse is gőzerővel tolja az infót és az előkészítő eseményeket. A Gameforge gőzereje természetesen ismét fele annak amit az amcsi kiadó a játékosokra zúdít odaát, de mi nem voltunk restek és mindkét kiadó oldaláról csemegéztünk és lefordítottuk nektek amit tudni érdemes.

Kedvcsinálónak kezdjük a Gameforge videójával:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Y2F9Wji7woY%5D

A németek is összedobtak egy ismertető oldalt az új tartalomról, ez a HIVATALOS OLDALON tekinthető meg.

Indulási dátumot megint nem kaptunk, de az En-Masse ismét korrektebb és konkrétabb volt: NA TERA HIVATALOS OLDAL.

Mint látható náluk a szokásos keddi (aug. 13) karbantartással be is élesítik az új contentet, remélhetőleg nálunk sem vacakolnak vele majd.

Az En-Masse ismertetője nagyságrendekkel több infót tartalmaz mint a mi kiadónké, így a kis csapatunk annak esett neki és közös erővel lefordította nektek (ezúton is kösz a munkátokat Mano, Manwe és Meno!)

Az ismertető fordítása a tovább után….

Szövetséges rendszer ismertető

A Noctenium elárasztotta az Álom minden szegletét – és mindenki meg akarja azt szerezni az utolsó morzsáig. A Föderáció három darabra szakadt szét, mindannyian versenybe szállnak az új elemért, hogy jobbak és erősebbek legyenek másoknál. Elérkezett az idő, hogy eldöntsd ki mellé állsz.

Miért kellene csatlakoznom a Szövetséghez?

A szövetségek birtokolják a nocteniumot és Te akarod a nocteniumot. Ez az új elem képest fejleszteni a képességeidet különböző módokon – legyen az akár a sebzés erőssége, casting speed növelése vagy akár gyorsabb regeneráció. A Szövetségek tagjai mindemellett masszív PVP csatákban vehetnek részt a noctenium lelőhelyek feletti kontroll megszerzése érdekében.

A ranglétrán felfelé haladva akár elérheted azt is, hogy az egész kontinensed Exarcha légy. Így megszerezve a jogot, hogy parancsnokokat nevezz ki, törvényeket hozz és beállítsd a régiód adóit. Mindegyik szövetség rendelkezik egy saját instanceolt területtel, akkor megküzdhetsz az ott lévő mobokkal – és persze gyakran a játékosokkal is -, hogy fenntartsd a pozíciód.

Három új mission questet kapsz amin keresztül bemutatásra kerül mind a noctenium, mind pedig a szövetségek. Ezeket a questeket – melyeket automatikusan megkapsz lvl60-on – visszaküldenek Island of Dawnra, mely továbbra is semleges föderációs terület. Minden szövetséges questet naponta egyszer meg tudsz ismételni, kivéve a beszivárgó és noctenium kitermelő questeket.

Melyik szövetséget válasszam?

Which_Alliance_to_Choose

Hogy melyiket választod a három szövetség közül az végső soron rajtad áll. Mindhárom kínál különböző előnyöket és a saját kontinenshez kapcsolódó lehetőségeket.

Szabad Kereskedők Kollektívája (Free Traders Collective)

  • A Szabad Kereskedők Kollektívájának uralkodója (exarch) állítja be az adókat és hozza meg Dél Arun törvényeit.

  • A főhadiszállás Velika külterületén a Kereskedők Csarnokában (Traders Hall) található meg.

  • A Szabad Kereskedők Kollektívája alapvetően pénzügyi szempontból tekint a nocteniumra. Éppen ezért a szövetség tagjai minden megölt szörny után +1% goldot szereznek.

 • Felvilágosult Unió (Enlightened Union)

  • A Felvilágosult Unió uralkodója (exarch) állítja be az adókat és hozza meg Dél Shara törvényeit.

  • A főhadiszállás Allemantheia külterületén a Felvilágosult Únió Csarnokában található meg.

  • A Felvilágosult Unió alapvetően elméleti, akadémiai szempontokból tekint a nocteniumra, melyet tanulmányozni és megismerni kell. Az Unió tagjai éppen ezért 5 százalékkal több reputation creditet kapnak a napi küldetésekért.

 • A Vasrend (Iron Order)

  • A Vasrend uralkodója (exarch) állítja be az adókat és hozza meg Észak Shara törvényeit.

  • A főhadiszállás Kaiator külterületén a Vasrend Csarnokában található meg.

  • A Vasrend alkalmazottai a nocteniumot annak hihetetlen ereje, hatalma miatt tekintik stratégiailag fontosnak. A rend tagjai 5% addicionális stun restistben részesülnek.

Hogyan csatlakozhatok egy Szövetséghez?

How_Do_I_Join

Hogy az adott Szövetséghez csatlakozni tudj, szükséges, hogy Guildben legyél. Együtt vitassátok meg, melyik Szövetség lenne a legmegfelelőbb, de a végső döntést a Guildleader hozza meg. Mind a három új Szövetségi csarnokban, mind az adott területek fővárosaiban találtok olyan NPC-t akinél ezt el lehet dönteni. Ez 1000 goldot fog kóstálni.  Ugyanitt (a Szövetségi csarnokokban) találod meg azt az NPC-t, amely az új területre tud teleportálni.  Ha a Guilded meggondolja magát, és Szövetséget szeretne váltani, akkor előtte 6 órát kell várnia, és csak utána csatlakozhat újból. Ilyenkor ismént levonja az 1000 gold regisztrációs költséget.

Ha mégsem vagy Guildtag, akkor egy olyan, a játék által generált Guildhez kell csatlakozni, mely az általad támogatni kívánt Szövetség elkötelezettje. Ezekben a Guildekben viszont megkötések vannak, és néhány funkciót nem tudsz igénybevenni, ellentétben a játékosok által készítettekkel. A játékosok által generált Guildeket fehér színnel, a játék általiakat pedig zöld színnel vannak jelölve a Guild on Server menüpont alatt. Mint azt már mondtam, bizonyos megkötések vannak ezekben “Végrehajtói” Guildekben. Lássuk is, mik ezek:

 • Egy Guildben maximum 100 player lehet, ha ezt eléri, egy újabb Guildet generál a játék.

 • Se Exarchnak, se Commandernek nem vagy választható, mindazonáltal echelon lehetsz, ha a teljesítményed ezt indokolja. (Hogy ezek mit takarnak, lást lejjebb).

 • Szokványos GvG-t nem lehet indítani ezekkel a guildekkel, és a Guild Bank sem elérhető.

Hogyan járulhatok hozzá a Szövetségemhez?

A Contribution points (hozzájárulási pont) a kulcsa a ranglétrán történő feljebb jutásnak. A legtöbb contribution pointtal rendelkező játékosoknak adatik meg a lehetőség, hogy a ranglétra csúcsára lépjenek és megalapozzák a helyüket a vezetőségben. Azon guildvezetők jelöltethetik magukat a régi Exarch pozíciójára, akik guild szinten birtokolják a legtöbb pontot. Pontokhoz akkor juthatsz, ha teljesítesz bizonyos questeket, ellenfél játékosát legyőzöd, sikeresen behatoltok az ellenfél bázisára, működésképtelenné teszik az ellenfél noctenium kitermelőit vagy akár egyszerűen csak szintet lépsz a karaktereddel. Alább egy részletes lista a contribution point megszerzési lehetőségeiről:

 • Ellenfél noctenium kitermelőjének működésképtelenné tétele beszivárgási (PVP) időszakban = 10 pont

 • Ellenfél noctenium kitermelőjének működésképtelenné tétele türelmi (PVE) időszakban 5 pont

 • Speciális szövetségi zsákmány szerző quest teljesítése = 30 pont

 • Szövetségi gyüjtögető quest teljesítése = 50 pont

 • Normal (common) mob ölő alliance quest teljesítése = 60 pont

 • Szövetségi BAM vadászat quest teljesítése= 70 pont

 • Beszivárgási quest teljesítése = 11 pont

 • Ellenséges játékos legyőzése szövetségi területen= 2 pont

 • Egy ellenséges játékos leöléséhez történő hozzájárulás (assist) szövettségi terülten = 1 pont

 • 10-es szint elérése bármely guild tag részéről = 11 points

 • 20-as szint elérése bármely guild tag részéről = 42 points

 • 30-as szint elérése bármely guild tag részéről = 93 points

 • 40-es szint elérése bármely guild tag részéről = 164 points

 • 50-es szint elérése bármely guild tag részéről = 255 points

 • 60-as szint elérése bármely guild tag részéről = 366 points

Azt érdemes persze még észben tartani, hogy amennyiben ugyanazt a játékost ölöd le egymást követően több alkalommal is, akkor igen hamar el fog apadni az abból jövő contribution point.

Szövetségi aktivitás

Amellett, hogy részt tudsz venni a szövetségi csatákban, számos további aktivitáshoz is csatlakozhatsz a szövetséged tagjaként.

Szövetséges kincstárak

Proving_Grounds

A kincstárak kisméretű insták, melyek minden Szövetségnek rendelkezésére állnak. Az hogy mikor elérhetőek az előző nap birtokolt noctenium kitermelő pontok számától függ. A legtöbb ponttal rendelkező Szövetségnek a legnagyobb esélye arra, hogy  a legtöbb jegyet kapja a kincstárakba.

A kincstárak tartalma véletlenszerű – kaphatjuk a Vault of Flames, Vault of Seas, vagy a  Vault of Winter instát is. A Szövetségből bárki bemehet a kincstárakba, de három órát kell várni a két belépés között. A BAM-ok ezekben az instákban a legjobb ékszereket, “noctenium infusiont”, és alkalmanként újabb belépőjegyeket dobnak. A kincstárakban argon vitriol és Visionmaker receptek is eshetnek.

A Szövetséges Kincstárakba legfeljebb öt fős partyval mehetünk be. Nincsen CDje, de belépőjegyre van szükség a bejutáshoz. Csak tag vagy annál magasabb ranggal rendelkezők juthatnak be (kadétok nem), és a mobok addig nem spawnolnak amíg nincs bent mind az öt ember. A BAM-ok leölése itt nehezebb mint az egy fős kincstárakban, de több a loot is ami esik.

Bam idézések

BAM_Summons

Le tudod idézni a saját szörnyeid egy BAM idéző pálcával! Hogy készíts egyet, különböző tárgyakat kell gyűjtened a szörnyekből a szövetség területein. Három különböző pálcát készíthetsz különböző szintű BAMok leidézésére. Ezekből a BAMokból tudjátok megszerezni a noctenium felszerelések gyártásához szükséges alapanyagokat. Létrehozni valamit pusztán a levegőből trükkös lehet, szóval tartsd észben a következőket:

 • Ha egy BAM meg lett idézve, és beszorul egy kis területre akkor eltűnik.

 • A leidézett BAM automatikusan eltűnik, ha senki nem üti meg 100 másodpercen belül.

 • Nem tudsz BAMokat idézni nagyobb városokba, a szövetség csarnokaiba, vagy 60-as szintű instancek bejáratához.

A Szövetségek rangjai

Alliance_Ranks

A régi Vanarch rendszer után az exarchok felemelkedése következett, akik kiterjesztették hatalmukat a kontinensekre. Az exarchoknak nagy erejük van, de nem tudják egyedül vezetni a kontinenseket. A commanderek és echelonok segítik ki őket a szövetség mindennapos dolgaiban. Fontos megjegyezni, hogy a rangok és az exarch győztesei ugyanakkor kerülnek kiválasztásra. Nem számítanak a felhalmozott pontjaid, kadét maradsz az első két hétig, miután a szövetségi rendszer életbe lép.

Kadét (Cadet)

Ez az alap szövetségi rang. Amikor először csatlakozol egy szövetséghez, a kadét rangot fogod megkapni.

Tag (Member)

Ahogy összegyűjtesz 1000 pontot,  kadétból teljes jogú szövetségi taggá válsz.

Echelon

Nem egy exarch vagy commander? Ha elég ponttal járulsz hozzá a szövetséghez, echelonná válhatsz.. Az echelonok kizárólagos hozzáféréssel rendelkeznek különböző árusokhoz, speciális maszkokat kapnak, és harci zászlókat tudnak idézni, hogy segítsenek a harcban. Csak az első 80 szövetségi tag válhat echelonná, és a nagyobb rangú echelonok több zászlóhóz férnek hozzá. A négy zászló különböző értékeket növel, létezik power, movement speed, endurance, és resistance típusú zászló.

Commander

Minden exarchnak megvan a joga, hogy három commandert kinevezzen, és mindháromnak megvan a maga feladata. Csak akkor lehetsz commander, ha guild vezető vagy, és egy exarch jelölt téged.

 • Raid Commander—A raid commander beszivárog az ellenséges területre ahol jelzőtüzet tud leidézni. Ezután a többi szövetségi tag oda tud teleportálni a megadott helyre.

 • Biztonsági Commander–Őröket, barikádot, ostromgépeket tud idézni a szövetsége területére, hogy a védekezést segítse.

 • Supply Commander–Speciális szövetségi árusokat tud idézni.

Az összes commander különleges maszkokat kap.

Exarch

A legtöbb pontot összegyűjtött guild vezetője jelentkezhet az exarch rangért. Lennie kell legalább 30 tagnak a guildedben, és fizetned kell 1000 arany jelentkezési adót.

Az exarchok a következő képességekkel rendelkeznek:

 • A politikai pontok szétosztása a speciális szövetségi képességekre, vagy a szövetségi varázsló hatékonyságának növelésére.

 • Kiosztja a politikai pontokat a commanderek között, hogy aktiválni tudják a zászlókat és a szövetségi képességeket.

 • Begyűjti az adókat.

 • Kizárólagos exarch buffokat kap, melyeket az összes szövetségi tag megkaphat, aki nincs instance-ban vagy battlegroundon.

  • Exarch XP bónusz

  • Exarch Fortitude: power, balance, endurance növelés.

  • Exarch’s PvP Bolster: Harci képességeket erősít PvP-ben.

Természetesen az exarchok is speciális maszkot kapnak, így mindenki láthatja mekkora erőt birtokolnak.

Az exarch verseny menetrendje

Az exarch uralma kedden kezdődik, a heti karbantartás után, amit két hetes ciklus követ.

Első hét—A guildek elkezdik a pontok gyűjtését.

Második hét—A pontok gyűjtése folytatódik, az exarch regisztráció elkezdődik. Egy exarch megkoronázása a második hét végén történik, az első két hétben összegyűjtött pontok alapján. Az első 80 játékost echelonná koronázzák.

Harmadik hét—Az új exarch uralma megkezdődik. A guildek újra elkezdhetik gyűjteni a pontokat a következő választásra.

Negyedik hét—Ugyanaz mint a második hét.

A Noctenium

Noctenium

A Noctenium erősíti a karaktered skilljeit. Amint aktiválod, a használt skillek egy zöldes ragyogást adnak a karakterednek. A “Noctenium infusion” a következő anyagok segítségével készíthető:

 • Pure noctenium powder: Szövetséges küldetések jutalmaként kapható

 • Noctenium membrane: a Szövetséges területeken leölt mobokból eshet

 • Affinity catalyst: a Szövetséges NPC-től vásárolható meg

A “noctenium infusion” ki-be kapcsolható ha az inventory-ban ráklikkelsz. Nem szabad elfelejteni, hogy ha az effect bekapcsolt állapotban van, akkor a skillek amikre hatással van csökkentik a rendelkezésre álló noctenium infusion mennyiségét.

Az alábbi táblázatban látható melyik skillekre vannak hatással, classonkénti leosztásban:

Lancer

Skill neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Challenging Shout

1

+30% aggro

Onslaught

1

3–8% +sebzés

Shield Bash

1

3–8% +sebzés

Lockdown Blow

1

3–8% +sebzés

Debilitate

1

3–8% +sebzés

Spring Attack

1

3–8% +sebzés

Shield Barrage

1

3–8% +sebzés

Wallop

1

3–8% +sebzés

Warrior

Skill neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Poison Blade

1

A mérgezés 100%-al tovább tart

Rain of Blows

1

3–8% +sebzés

Combative Strike

1

3–8% +sebzés

Blade Draw

1

3–8% +sebzés

Scythe

1

3–8% +sebzés

Pounce

1

3–8% +sebzés

Rising Fury

1

3–8% +sebzés

Vortex Slash

1

3–8% +sebzés

Charging Slash

1

3–8% +sebzés

Death from Above

1

3–8% +sebzés

Torrent of Blows

1

3–8% +sebzés

Cascade of Stuns

1

3–8% +sebzés

Slayer

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Knockdown Strike

1

3–8% +sebzés

Whirlwind

1

3–8% +sebzés

Overhand Strike

1

3–8% +sebzés

Heart Thrust

1

3–8% +sebzés

Measured Slice

1

3–8% +sebzés

Stunning Backhand

1

3–8% +sebzés

Distant Blade

1

3–8% +sebzés

Berserker

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Thunder Strike

1

3–8% +sebzés

Flatten

1

3–8% +sebzés

Cyclone

1

3–8% +sebzés

Vampiric Blow

1

3–8% +sebzés

Evasive Smash

1

3–8% +sebzés

Staggering Strike

1

3–8% +sebzés

Sorcerer

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Fireblast

1

3–8% +sebzés

Magma Bomb

1

3–8% +sebzés

Flaming Barrage

1

3–8% +sebzés

Hail Storm

1

15% Casting Speed növelés

Flame Pillar

1

3–8% +sebzés

Mindblast

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Burning Breath

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Glacial Retreat

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Archer

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Arrow Volley

1

3–8% +sebzés

Radiant Arrow

1

3–8% +sebzés

Penetrating Arrow

1

3–8% +sebzés

Rain of Arrows

1

15%-al gyorsabb casting

Web Arrow

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Poison Arrow

1

A találat sebzése 3–8%-al nő(Csak az első találat nem a DOT)

Close Quarters

1

3–8% +sebzés

Priest

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Regeneration Circle

1

15% Casting Speed növelés

Mana Charge

(Nincs glow effekt)

1

Mana töltés mennyisége nő 30%-kal

Healing Circle

1

A healing nő 30%-kal

Blessing of Shakan

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Arise

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Heal Thyself

1

A healing nő 30%-kal

Focus Heal

1

A healing nő 30%-kal

Resurrection

1

Felgyorsítja a  castingot 15%-kal

Metaphoric Blast

1

3–8% +sebzés

Final Reprisal

1

3–8% +sebzés

Triple Nemesis

1

3–8% +sebzés

Shocking Implosion

1

3–8% +sebzés

Mystic

Skill Neve

Szükséges Noctenium Infusion mennyiség

Hatás

Titanic Wrath

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Titanic Favor

1

A healing nő 30%-kal

Metamorphic Smite

1

Increases damage by 3–8%

Volley of Curses

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Sonorous Dreams

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Mire

1

Az skill hatása 100%-al tovább tart

Sharan Bolt

1

3–8% +sebzés

Metamorphic Blast

1

3–8% +sebzés

A Szövetséges területek és a PvP

Alliance_PVP

Minden szövetségnek megvan a saját territóriuma, egy-egy ún. “végrehajtó” NPC-vel, akit a Szövetségnek védelmeznie kell, nem beszélve a nocteniumról. A Szövetségeknek kapuk állnak a rendelkezésére, hogy az egyes területekre eljussanak.

Láthatatlan BAM-ok

Minden egyes Szövetséges területen láthatatlan BAM-ok vándorolnak titokban; a “detection totemek” segítségével találhatóak csak meg. Ezeknek a BAM-oknak a leölésével “superior noctenium membránokat” lehet szerezni.

A Noctenium kitermeléséért folyó verseny

Naponta száz kitermelő pont spawnol minden egyes területen. Ha sikerül egy ellenséges területen lekapcsolni egy kitermelő pontot, egy kulcsot kapunk. Ha ezt a kulcsot leadjuk egy quest NPC-nél a Szövetségünk rendelkezésére álló kitermelő pontjainak száma eggyel nő, míg az ellenségé eggyel csökken. Fontos, hogy ez csak akkor számít ha a kulcsot leadjuk. Vigyázni kell azonban, ha a kulcs nálunk van, mert mountot, teleportot vagy unstuck-ot nem érdemes használni. Ha mégis megtesszük, elveszítjük a kulcsot.

Nem szabad elfelejteni, hogy a vaultokhoz való hozzáférés, attól függ, hogy melyik Szövetség birtokolta a legtöbb kitermelő pontot az előző nap végén.

A kitermelő pontokat csak PvP-vel lehet megvédeni a megadott Szövetséges PvP időszakok alatt. Békeidőben csak a bombák használhatóak, hogy az ellenséges játékosokat az általuk ellopott kulcs eldobására kényszerítsük.

Beszivárgó küldetések

A Beszivárgó küldetésekkel behatolhatunk az ellenséges Szövetségek területekre és ellopjuk az adóból befolyt arany 40 százalékát. Az arany egyenlően van elosztva a támadó Szövetség minden egyes tagja között. A végrehajtó NPC a Szövetség erődjében tartózkodik és egy pajzs védi ami megóvja a támadásoktól kettő, négy vagy nyolc órán keresztül a Szövetség rangjától függően (ez a vaultok hozzáféréséhez hasonlóan kerül meghatározásra). Minél magasabb a Szövetség rangja, annál kevesebb ideig tart a pajzs.

A küldetések csak a Szövetséges PvP időintervallumokban érhetőek el. A PvP időket a Szövetséges Naptárban lehet megtekinteni.


 1. Martin
  augusztus 10, 2013 - 10:36 du.

  Köszi a fordítást. Egy kérdésem lenne, vajon a PvE raid content is érkezni fog ezzel együtt?
  A GameForge helyében kétszer is meggondolnám, hogy a jelenlegi szerverekre csak úgy rádobják ezt a tartalmat, mikor még egy mail küldés alatt is összeomlik a rendszer.

  • augusztus 10, 2013 - 10:58 du.

   Ha a PVE raid content alatt az új 10 fős raidet és a többi kisebb group instancet érted, akkor nem; azok most még nem jönnek. Egyelőre most az Alliance a nagy kontent, majd ha ez kifut akkor jön (gondolom valamikor karácsony körül) a Magical Fortress és barátai PVE tartalom.

   • Martin
    augusztus 10, 2013 - 11:40 du.

    Igen azokra gondoltam. Köszi!

 2. DestroyIt
  augusztus 11, 2013 - 12:05 de.

  Annyit szeretnek kerdezni hogy PvE szeron is lehet PvP-zni az ellenseges teruleten?

  • Traktor
   augusztus 11, 2013 - 1:02 du.

   Lehet, de majd sokkal kevesebbszer. Legalábbis az NA PvE szervereken így lesz és azért biztos, hogy EU-ban is.
   És vannak még PvE szerverek? 😛

 3. augusztus 11, 2013 - 2:54 du.

  NA-ban így néz ki a heti Alliance infiltration naptár: (A piros jelzi, amikor az Alliance területeket lehet támadni az ellenséges szövetséges játékosokat):

  https://variancetera.files.wordpress.com/2013/08/tera-na-calendar.png

 4. Fecó
  augusztus 24, 2013 - 7:56 de.

  Ez az egész hogy resetelődik, mikor ? A CP pontok maradnak vagy azok is nullázódnak ?

 5. Fecó
  augusztus 25, 2013 - 8:44 du.

  Fecó :
  Ez az egész hogy resetelődik, mikor ? A CP pontok maradnak vagy azok is nullázódnak ?

  Vki erre tud válaszolni ? Én nem találtam erre egyértelmű választ.Köszönöm !

  • Martin
   augusztus 25, 2013 - 10:36 du.

   Amennyire én tudom, akkor két hét után lesz az első exarch választás, szerintem az után nullázódnak a CP pontok (az biztos, hogy nullázódnak, hiszen az echelonok is ez alapján kerülnek kijelölésre). Pontos időpontot senki sem tud.

  • Martin
   augusztus 26, 2013 - 12:39 de.

   Közben jól eldugva (“korona” ikon a radar mellett) annyit még találtam, hogy 27 -től lehet Exarch -nak jelentkezni szeptember 3 -ig. Hogy utánna még mi történik azt nem tudom.

   Amúgy itt a Zenobián tökéletesen értelmét vesztette három nap alatt az egész. Minden nagy guild az Iron Order -be ment, egy-kettőt kivéve. Ugyan Free Traders Collective -be van még két HC guild, de ők sem tudják felvenni a 100+ fős zergekkel a versenyt. Mi meg itt Enlightened Union -ban tulajdonképpen péntek után fel is adtuk, a PvP órákban be se megyünk a területre. Pedig a pénteki másfél órás védekezés egész jó buli volt legalább nem tudták megölni az executort. Azóta viszont senki sem próbál meg összerakni még egy raid -ot sem. 😦

   (Talán majd ha lesz exarch akkor még valami kisül majd belőle, de addig nem hiszem, hogy bármi változna.)

  • augusztus 26, 2013 - 10:40 de.

   “Harmadik hét—Az új exarch uralma megkezdődik. A guildek újra elkezdhetik gyűjteni a pontokat a következő választásra.”

 1. augusztus 13, 2013 - 6:01 du.
 2. augusztus 21, 2013 - 6:37 du.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s