Kezdőlap > TERA Online > Már tölthető az új patch. Új content jövő héten?

Már tölthető az új patch. Új content jövő héten?

Az official forumra került ki egy bejelentés arról, hogy már tölthető az új content élesítéséhez szükséges kliens oldali patch. Ez az updatelt launchernek köszönhetően több módon is tölthető már (közvetlenül vagy a háttérben, sőt be is állítható a maximum sebesség amivel jön), de telepíteni nem lehet majd a patchet. A bejelentés szerint ha a belső minőségellenőrzésen sikerrel megy át a patch, akkor jövő héten meg is kaphatjuk az új tartalmat ami nem lesz más mint a 20v20 BG a Corsair’s Stronghold.

Remélem, hogy rendben lesz minden, mert nálam nagyon várós a 20v20!


 1. Qzzi
  június 28, 2013 - 6:50 du.

  Akkor ezt töltötte… -.- azóta nem tudok a play gombra kattintani a laucnherben-.- most akkor telepítette e vagy sem? mert ha igen akkor marha boldog vagyok-.-

  • Qzzi
   június 28, 2013 - 6:54 du.

   csak összejött-.-:D:D:D porblem solved;)

 2. Eve
  június 28, 2013 - 10:24 du.

  Nekem checking download alatt piros a PLAY gomb, de utánna feketére vált és nem aktiv. Ez mi ?

 3. június 28, 2013 - 11:12 du.

  20v20 BG jójó… de mi lesz a dungeonokkal már 1 éve lassan ugyan azok. Félórát szervezzük a dungikat, de nem azért mert nem tudjuk eldönteni a sok közül, hanem a meglévő 2-3 insta közül melyiket unjuk jobban effekt. :/ remélem ezt is érinti a játékot elöbb – utóbb.
  Még jó, hogy F2P, mert ezért a suppportért én egy kannyit nem fizetek már az is tuti.

  Az hogy balanced a BG nagyon örülök, meguntam azt is már nagyon, hogy 1 conjuctos playert 8an ütünk és meg se mozdul a HPja :S
  Ha mindenki ugyan olyan gearbe lesz az zsír ; nah meg 35től 🙂 az íjászom 43on ragadt legalább megnézhetem PVPben 🙂

 4. 0zirisz
  június 29, 2013 - 11:08 de.

  De jól hangzik! 😀

 5. Chiccoo
  június 29, 2013 - 12:28 du.

  http://tera.enmasse.com/news/patch-notes/patch-211301

  Ez az amcsi peccs notes

  Nálunk is ilyesmi lesz gondolom. Lehet olvasgatni. 😉

  • június 29, 2013 - 1:20 du.

   Azért ez a patchnotes örömkönnyeket csal a szemembe. Nem is a Corsairs’ Stronghold miatt, mert az nyilván nagyon várós, de azért is mert végre a nyugati kiadók fél éves elmaradást pótolnak. A EU és NA TERA gyakorlatilag megragadt a tavaly novemberi állapotán és lényegében csak beleerőszakolták pl. a KN10-et és KN20-at. Viszont az összes többi nem content alapú változások teljesen kimaradtam. (Gondolok itt pl. a szintezésre, instanceokra, stb.)
   Mindezeken túl egyébként ez a patch egy immáron több mint egy éves FAIL-t is végre kijavít. Ugyanis Ascent of Saravash és Sigil Adstringo instanceok a játék megjelenése óta lvl58-as instanceok voltak csak a nyugati kiadó szétbarmoltatta azokat és lvling instanceokat csinált belőle. A friss lvl60-as játékosoknak izgalmas kihívás lesz mindkét instance, különösen hogy azokból jönnek az első class-spec itemekek. (végre lvl58-tól és lvl58-ra)
   Az instant bandage és a többi KTERA-ból átemelt update végképp öröm a köbön… Nagy failnek érzem, hogy ezeket nem hozták be nálunk is az F2P váltással egy időben (ahogy tették ezt K-TERA-ban).
   Persze összességében örölük és reménykedem, hogy ez mostmár végre egy egységes content kezelés előfutára, ahol a nyugati kiadások teljes funkcionalitásban követik az eredeti K-TERA kiadásokat.

 6. Qzzi
  június 30, 2013 - 3:49 du.

  Azért az archer dmg növelés már kicsit sokkol… bgn ígyis volt hogy egy lövéssel kinyírt és azonos cuccban voltunk kb…:D most már úgy látom lassan elég ha elfingja magát…:D

  • Sora
   július 1, 2013 - 8:49 de.

   nem sokkal növelik az archer dmg-et Qzzi, mivel a stance pvp dmg-jét nerfelik. pve-ben eléggé megnövelik, de pvpben csak alig.

 7. Traktor
  június 30, 2013 - 9:39 du.

  Warrior Backstab Nerf, tehát most már 12-13 méterről fog működni nem 16-17 😦
  Az ASIII Power növelést meg tuti elírták, inkább 60%, de majd kiderül a pontos érték. Bár örülnék neki, kell a DPS növelés MCHM-be 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s