Kezdőlap > TERA Online > 20v20 BG előkészítő event – kalóz kincsesláda fényképezés!!!

20v20 BG előkészítő event – kalóz kincsesláda fényképezés!!!

event

A nyári szabim miatt egy kicsit megcsúsztam a TERA EU-s eseményekről való tudósításokkal, de ezt most pótolnám és összefoglalnám, hogy mi az amiről tudni érdemes. Nem sok.

Konkrét dátum a 20v20-as Corsair’s Stronghold content patch élesítésére még mindig nincs. Kedden került ki egy hír a hivatalos oldalra amiben a legfontosabb tudnivalók felsorolása mellett a július elejét célozzák meg mint az élesítés időpontját, de azért csillagos apró betűsben megjegyzik, hogy ez az időpont változhat a belsős tesztek eredményétől függően. (NA-ban ha jól láttam a július 2-át, tehát jövő keddet adták meg mint indulási dátumot).

Ebben a bejelentésben egy kalózos event sorozatot is bejelentenek, kosztümökkel és egyéb nyalánkságokkal erről egy video is készült:

 

Ezek a kosztümök a következő shop update során kerülnek be a kínálatba.

A 20v20 Corsair’s Stronghold előkészítésének része a tegnap indult event is, ami nem bonyolult, de legalább nem is izgalmas, sőt igazából az in-game része csak egy screenshot készítéséből áll, tehát az event ügyességi része egy billentyű megnyomásában és a screenshot merevlemezen történő megtalálásában ki is merül.

Részletek a HIVATALOS OLDALON.

Meg kell találni az alábbi képen látható kalóz kincsesládát:

chest

Ezek bárhol spawnolhatnak Arborea területén, és egészen a 20v20 patchet élesítő karbantartásig fellelhetőek lesznek. Nektek csak az a dolgotok, hogy csináltok egy screenshotot a ládáról és elkülditek a fenti linken található e-mail címre.

A szabályok:

 • A ládák csak ch1-en jelennek meg. Ha nem vagy benne biztos, hogy jó láda előtt állsz, csekkold meg egy másik csatornán, ha ott is látod akkor nem jót találtál.
 • A screenshoton az UI-nak is látszódnia kell, és azonos karakterrel kell készíteni a screenshotokat amit be akarsz küldeni.
 • Az emailben szerepelnie kell a screenshotok mellett a szerver és karakternévnek is, illetve annak hogy hány ládát sikerült megtalálni.
  • Az email tárgya az alábbi módon nézzen ki:
   Pirate Event – Megtalált dobozok száma

20 embert fognak kiválasztani a nyertesek közül, akiknek a nyereménye nem más, mint egy 30 napos kalóz kosztüm lesz! Hurrááááá!!!! Sok szerencsét mindenkinek!


 1. Martin
  június 27, 2013 - 1:43 du.

  Vicc. De várj van random meglepetés doboz is, amiből talán kijöhet egy új perma mount (ala Elin kosztüm doboz): http://tera-europe.com/home/news/article/surprise-box-mount-gourmando.html

  Igazi EU eventek… Ma reggel kilenctől este 11 -ig veszel TT akkor 20% -al többet kapsz a pénzedért.

 2. június 27, 2013 - 3:58 du.

  Koreain is ugyanígy laggoltat az interface? Érdekes lesz egy 20v20 ha csak azt nézzük, hogy a 15v15 is a legtöbb embernél 15 alatti FPSel történik 🙂

  • június 28, 2013 - 10:32 de.

   Nem tudok róla, hogy bármi is változott a fos UI engine kapcsán, akinek 15v15-ön lagolt azoknak itt is fog. Annyiban nagy a változás (persze ez nem érinti az UI-t, ellenben az FPS-t is), hogy ugye mindenki egyen ruhában van, tehát lényegesen kevesebbet kell variálnia a gear texturákkal a grafikus motornak. Ezt persze némileg árnyalja az, hogy a viszont az outfitek látszanak. Én speciel egyébként nem tapasztaltam nagy lag peakeket és chiccoo sem panaszkodott erre pedig elég sok kört mentünk együtt (chiccoo meg hatványozottan még többet külön). Ettől függetlenül senkit sem kecsegtetnék azzal, hogy a 20v20 ezen a fronton megváltja a világot.

   • Chiccoo
    június 28, 2013 - 1:31 du.

    hát nem akarok senkit elkeseríteni, de amikor zergfight volt, pl. a kristálynál bent ahol akár 40 ember is püfölte egymást ott azért lezuhant kicsit az fps. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez full graphon volt, amikor lejjebb vettem akkor simán megvolt nekem a 30+ fps, nem lesz gond szerintem.

 3. Chiccoo
  június 27, 2013 - 4:28 du.

  jaja köszi ki is raktam erről is egy hírt. meglepődtem volna, ha nem dobnak be valami random dobálós eventet, de nembaj pörögjenek csak a fiúk! 🙂 amúgy meg nem kötelező pénzt költeni. az vegyen csak akinek van miből! 😉

 4. Yorrek
  június 28, 2013 - 11:46 de.

  http://board.tera-europe.com/board2-tera-en/board681-news-announcements/186449-get-ready-for-the-upcoming-fight-of-your-life/index2.html#post2681984 ez jelent meg az eu fórumon sőt elindítottam a launchert és el is kezdet tölteni. Ez azt jelenti hogy kedden érkezik a patch? jó lenne akkor újra elkezdenék játszani.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s