Kezdőlap > TERA Online > TERA Club ajánlat: hármat fizet négyet kap akció

TERA Club ajánlat: hármat fizet négyet kap akció

Érdekes ajánlattal állt elő a Gameforge. Ha kedd és péntek között veszel 3 hónapos TERA Club tagságot, akkor +1 ingyen hónapot hozzácsapnak az előfizetésedhez.

newteracluboffer


Kategóriák:TERA Online Címke: , , ,
 1. zoola
  június 11, 2013 - 12:04 de.

  nálam még mindíg az egyet fizet – semmit sem kap tetszik 1 hónap telt el mire megkaptam az ingame itemeket…addigra le is járt az egy hónapom….köszönöm neeem…azóta fel sem néztem…felháborító…

  • június 11, 2013 - 10:30 de.

   Ha ez az F2P bevezetésének legelején történt, akkor a helyzet tiszta valóban elbaltázott ott (is) valamint a Gameforge. Arról viszont nem tudok, hogy ez a probléma azóta is fenn állna. Én minden hónapban egyből a fordulónál megkaptam minden cuccot.
   Bár tényleg kellemetlen ha ez így történt nálad, de azt nem pontosan értem, hogy mi a felháborító:
   – A buffokat és a mountot az aktiválás nulladik napján megkapod egy külön itembaron. Ezek nem itemek, szóval ezt mindenki megkapja.
   – A scrollokat tök mind1 hogy mikor kapod meg, hiszen 30db-ot kapsz és azokat akkor használod amikor akarod.
   – A Village Teleport szintén fix ideig tart, tehát megint nincs rá hatással az, hogy mikor jár le a TERAClubod.

   • Zoola
    június 11, 2013 - 4:10 du.

    Ez most történt egy hónapja . A felháborító az hogy fizettem érte és 3 hétig le sem tojta a support 2x is írtam nekik 3. héten jött a válasz hogy vizsgálják utána pár napra rá jött a válasz hogy loggoljak be megérkeztek az itemek. igen a buffok megvoltak a scrollok és a Village Teleport sem mindegy mikor kapom meg hiszen hasznos mindegyik használtam is őket rendesen. A felháborító még mindig az hogy amiért fizettem csak egy hónap múlva kaptam meg. Nem ez az első játék amire pénzt áldoztam és fogok is még de a Tera tőlem egy fillért sem fog látni többet….És még egyer…fizettem az azonnali szolgáltatásért és nem azért hogy majd megkapom egyszer…WoW, Aion, SWTOR, Rift…soha senkinél nem tapasztaltam ekkora hanyagságot…És bocsi ha valakit megbántottam ezzel…de nálam oda a bizalom…

 2. Nexy
  június 11, 2013 - 7:06 de.

  Erre csak annyit tudok írni, hogy US-en játszom több mint 1 hónapja ami nem hosszú idő de ég és föld a 2 szolgáltató közt a különbség US javára. Az elite statushoz tartozó itemeket azonnal megkapjuk, supporthoz küldött levelekre 1 max 2 órán belül válaszolnak! Ingame minden itemet meg lehet kapni ami itemet shopban van ráadásul olcsón! Amit EUban mostanában itemshopba behoztak USen régóta van. Stb. stb. stb….

 3. június 11, 2013 - 6:15 du.

  Zoola: Nincs is ezzel semmi gond, megértem bár némi túlfűtöttséget azért kiérzek a szavaidból. Tény, hogy aki a nulladik pillanattól játszik ezzel a játékkal az csak pislogni tud amikor ilyen jellegű hozzászólást lát, hiszen mi a nulladik pillanattól megéltük ezt a fajta hanyagságot/hátrányos helyzetet és már réges-régen túltettük magunkat ezen.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s