Kezdőlap > TERA Online > Happy Hour – TERA tallért tessék!!!

Happy Hour – TERA tallért tessék!!!

Com_news

A mai napon 17:00 és 21:00 óra között boldog órái lesznek azoknak akik TERA tallért szeretnének vásárolni. Az említett időben 10%-al több tallér jár mindenkinek aki TERA Thalert vásárol. Ez azt jelenti, hogy ha megvesz az ember 2500 tallért, kap 250-et ajándékba. Az akció csak a fent említett időintervallumban vehető igénybe.

A TERA Thaler-t az in-game shop gombra kattintás után a felugró ablakban a “Get TERA Thalers” gomb megnyomása után lehet megvásárolni (már akinek működik, mert nekem például nem 😦 ).

Aki gondolkodik TERA Thaler vásárláson mindenképp érdemes az üzletet ezen akció keretében lebonyolítani, az elköltésével még azonban  várjatok, mert a héten (egy Twitter bejegyzés szerint még ma) bejelentik, hogy milyen új dolgokkal bővítik majd az item shopot.

FORRÁS


 1. Szergely
  február 26, 2013 - 2:40 du.

  Still overpriced.

 2. Arkhair
  február 26, 2013 - 5:56 du.

  Not enough news for you? Well, ok, then we’ll start to offer free character transfers tomorrow as well. You can check out the details about the character transfer service on our website now. ~Raven

  Character Transfer Service coming up: Wednesday

 3. Caleb
  február 27, 2013 - 12:53 de.

  Először nekem sem működött a shop és a club managelés sem, aztán valahol olvastam, hogy azért, mert a háttérben a kliens kilogol… És valóban, ha a játékból átváltok a kliensre és belogolok, akkor már be tudok lépni a club részre. A thaler-vásárlást még nem próbáltam, de lehet, hogy az is megoldódik így.

  • Chiccoo
   február 27, 2013 - 8:55 de.

   oksa köszi ezt kipróbálom majd

 4. február 27, 2013 - 3:03 du.

  Még jó is volna, ha nem ilyen rohadt drága lenne. =/ Szívesen vennék pl. plusz egy bankslotot az accountra, na de több mint 7 ezerért?! Na nem. Azt nem tudjátok, hogy meg lehet-e még itthon venni valahol a játékot egészben úgy, hogy az account veteran legyen?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s