Kezdőlap > TERA Online > Kis vasárnapi szerver karbantartás (11:00-13:00)

Kis vasárnapi szerver karbantartás (11:00-13:00)

Az előző hetekben tapasztalt szerver összezuhanások kezelésére kapott a Gameforge egy javító csomagot, amit még a mai napon (11:00 és 13:00 között) telepíteni fog. Miért most? Nyilván mert a Vasárnapi nexusok okozzák a leghúzósabb terhelést és így igen hamar ki fog derülni, hogy valóban hatékony-e a javítócsomag.

Mivel ez a két órányi szünet igen kellemetlenül érintheti azokat akik éppen most (ezen a csudálatosan szép már-már tavaszi napon) a TERA-ra akarták költeni a kora délutánjukat ezért linkelnék alább egy kis olvasnivalót, ami mindent bizonnyal hasznos lehet a legtöbb friss lvl60-asnak.

TERA Endgame Gear guide (by Nezroy)

A blogon fellelhető információkkal ellentétben Nezroy guideja teljesen naprakész, többek között a legfrissebb TERA Rising részletek is benne vannak. a A guide nem csak azt mutatja meg, hogy milyen endgame PvE és PvP setek vannak és milyen különbségek vannak azok között, de a gearek és statok pontos hatását és azok fejlesztését is bemutatja. Ha érdekel, hogy mennyi százalékkal adja be a master enigmatic scroll az MW-t, ha érdekel, hogy pontosan hogyan jön össze a karakter iLvl-je a rajtad lévő itemekből, vagy ha azt akarod tudni, hogy az enchanting pontosan mennyivel növeli az adott item iLvl-jét; akkor ez a guide neked szól. A guide szépen végigkalandoz a friss lvl60-as quest geartől egészen a valódi endgame gearekig. Jó olvasgatást.


Kategóriák:TERA Online Címke: , , , ,
 1. nemkelltranszfer
  február 24, 2013 - 11:37 de.

  Szép gyűjtemény! valaki tudna egy variancos linket adni a mainstatokkal kapcsolatban, melyik kasztnak mi ajánlott-ra gondolok. Előre is köszi tudom van kereső az oldalon, de nem találok benne olyan cikket…

 2. Syroth
  február 24, 2013 - 12:05 du.

  Guild vagy guide? 😀

  • február 24, 2013 - 4:30 du.

   Szokásos elgépelés a kapkodás eredményeként. Köszi, hogy szóltál, javítva.

 3. Chiccoo
  február 24, 2013 - 5:05 du.

  már azelőtt javítottam, hogy beszóltál volna! 😛 😀

 4. február 24, 2013 - 7:22 du.

  Jajdejóóó. 🙂 köszönöm! Pont ilyen oldalt kerestem, ahol után tudok a Dropoknak nézni 🙂

 5. február 26, 2013 - 5:24 du.

  Olvastam azt a cikket amiben írtátok hogy lezárták a Killian-t. Nos hát pehhemre pont akkor hívtam egyik ismerősömet játszani aki már sajnos nem tudott karit indítani a szerveren. A végén írtátok hogy várható a transfer dolog. Ez azt jelenti hogy majd később ha ez bekövetkezik át tudom vinni az ő szerverére a karakterem? Amúgy szubjektív véleményként megjegyzem ez elég nagy kiperecolás a playerekkel szemben. Pont azért mert ez miatt most nem tudunk a barátainkkal játszani. 😦 (már úgy értve akik most kezdik…)

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s