Kezdőlap > Blog, Offtopic > Egy nap amikor egyáltalán nem történt semmi…

Egy nap amikor egyáltalán nem történt semmi…

… már hogy a TERA világában. Korábban valami (talán Rosert) kérte, hogy ha lesz rá lehetőség, akkor esetleg postoljam már ki a blog látogatottsági statisztikáját. ( F2P hatása az érdeklődő bázisra) Nem igazán szokásom ezeket kipostolni, de mivel a mai nap igen vicces hatással volt a blog életére ezért ez-egyszer kivételt teszek. Hogy mi is történt ma? Semmi, csak ugye álltak a szerverek… se új post, sem lényegi érdemi nagy történés>>

terablog_stat

Hogy a fentebb már említett F2P hatásra kis kitérjek: Nos igen, január 9-én jelent meg a K-TERA F2P patch notea és még aznap jött a bejelentés is, mely szerint a nyugati kiadók szintén üzleti modellt váltanak.


Kategóriák:Blog, Offtopic Címke: , , ,
 1. Majin
  február 5, 2013 - 1:28 de.

  Halkan jegyzem meg, a TERA EU Fb oldala szerint már mennek a szerverek, lehet zúzni:)

 2. hercul
  február 5, 2013 - 2:00 de.

  Csatlakozok az elöttem szólóhoz, tényleg működnek!:)

 3. február 5, 2013 - 2:11 de.

  Így van 😀 Már Onlineon vagyok én is:D

  Hát aki cash shopozni akar, az a gatyáját is rákölti.

 4. Majin
  február 5, 2013 - 2:55 de.

  Srácok, van egy elég érdekes észrevételem, talán tudtok segíteni. Miután beléptem feltűnt, hogy sokkal gyorsabban támadok, és sokkal többet sebzek, mint a patch előtt. Nem tudtam, mi lehet az oka, aztán ránéztem az Ah-ra, megnézni hogy milyen fegyvert raktározzak be magamnak szintezéshez, és láttam, hogy a fegyverem, ami patch előtt hullott Sigi Adstringobol iszonyatosan felerősödött. Az eddigi 16.000 dmg helyett most 22000 dmg-et blockol a pajzsom, került rá 2x 8% attack speed, és emellett még 7 másik tulajdonság. Összesen 9 tulajdonsággal bír a tárgy. Nem olvastam sehol, hogy az insta dropok kapnának valami boostot, szóval most úgy áll a helyzet hgy a 45-ös lándzsám kenterbe veri a lvl50-es superior fegyvereket. Erre van valami racionális magyarázat?

  • Majin
   február 5, 2013 - 2:58 de.

   Minden bizonnyal hülyeséget írtam, mert még a régi Throatpiercer-re emlékeztem, és elfelejtettem, hogy az utolsó Sigilből hullott a dárda, szóval egyáltalán nem használtam még élesben. Ettől függetlenül a tooltip nem egyezik a TERA Codexen lévővel, szóval lehet, hogy mégiscsak van valami bibi:) Minden esetre érdekes ez a különbség. Elnézést, ha feleslegesen foglaltam a helyet, törölném a hsz-t, de nincs ilyen opció:)

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s