Kezdőlap > Frogster, TERA ENG > 28 óra~

28 óra~

A widget barra frissen felrakott “F2P maintenance” tickeren is már jól látható, hogy a post megírásakor mindösszesen csak 2 nap és 13 óra van hátra a subscription based TERA életéből. Ezt követően – potom 28 órás – karbantartást követően kezdetét veszi az új korszak: A TERA: Rising (free-to-play). A TERA Europe közleményben hívta fel a figyelmet az alábbiakra:

 • Ezen 28 órás időablakban nem fog működni a teljes account maintenance oldal.
 • Megszűnik a meglévő Shop is, így már a maintenance alatt sem lehet megvenni last minute a 50%-os árú digitális TERA klienst. Ez szintén érinti a Collectors Edition upgradet is. Ezen két funkció nem csak a maintenance alatt, de azt követően végleges megszűnik.
 • A karbantartás teljes ideje alatt nem lesz lehetőség a játék letöltésére sem és a launcheren keresztül nem lehet majd updatelni a meglévő letöltött játékot sem.

Természetesen a digitális értékesítéssel ellentétben mind az NA, mind pedig az EU terjesztő továbbra is fogja értékesíteni a játék dobozos változatát a viszonteladói hálózaton keresztül és az azokhoz tartozó kódokkal beaktivált accountok később is megkaphatják a Veteran/Elit rangot.


 1. február 1, 2013 - 11:45 du.

  Ez egy piros pont a részemről a Gameforgenak. Hagynak időt bőven, nem kapkodják el, hanem szépen és lassan. Szokatlan, hisz sok mmorpgnel ami átvált free általaban összedobják 8 óra alatt aztán meg állandó dc meg állandó a megtoldjuk még ennyi és ennyi idővel, próbára téve a playerek türelmét.

 2. Kamehame
  február 2, 2013 - 3:40 du.

  Reménykedjetek, hogy legkedvesebb mmo-kupec cégünk jól bánik majd a legújabb játékszerével. Az Aionnal kapcsolatos tapasztalatok nem adnak okot túl sok derűlátásra, ennek ellenére én szurkolok nektek. Mi inkább elmentünk US szerverre, ahol ugyan fostos a ping, de legalább van support.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s