Kezdőlap > Guildek, Pénz és Särm, TERA ENG, TERA Hungary > Berényi Miki strikes back – Klán promó: Pénz és Särm

Berényi Miki strikes back – Klán promó: Pénz és Särm

A nemrégiben alakult, de szemmel láthatóan igen nagy népszerűségnek örvendő Pénz és Särm guild szeretne most bemutatkozni a szélesebb olvasótábor előtt. Bár a promó szövegük igen rövidre sikeredett, ellenben a hozzá mellékelt promó videó igen bőségesen taglalja, hogy miért is éri meg a Berényi Kft-hez csatlakozni. A guild várja az érdeklődőket a Fraya/PvE szerveren.

A korábbi felajánlás továbbra is él. A blogon lehetőséget adunk arra bármelyik guildnek (jellegtől, hitvallástól és ízesítéstől függetlenül), hogy egy promóciós szöveg formájában bemutatkozhasson az érdeklődőknek. A tovább után pedig átadnám a szót a Pénz és Särm vezetőjének:

Sziasztok!
Pénz és Särm magyar klán sok szeretettel vár minden játékost a EN-PVE-FRAYA szerveren.

Immáron több mint 140 játékossal, aktív társasággal és folyamatos guild eventekkel a jövőben.

(Bemutatkozó és tagoborzó videónk)

Tagjaink életkora többségében 18 év feletti, az aktívabb játékosoké 21+.

Saját Teamspeak 3 szerverrel rendelkezünk.

Honlapunk: http://pstera.enjin.com/home
Facebook: http://www.facebook.com/penzessarmtera


 1. január 30, 2013 - 1:55 du.

  Köszönjük, hogy lehetővé tettétek a promó megjelenését! 🙂

 2. elrohir23
  január 30, 2013 - 3:36 du.

  csak én játszok azért egy MMORPGvel hogy elszakadjak a külvilágtól? és nagyjából ROLEplayezzek? miért kell ide is becsempészni a nyamvadt kapitalista kereskedelmi csatornák szennyeit továbbá egy olyan szánalmas sorozatából meríteni ami már a 8milliomodik résznél tart?! 18+-os tagok képzelem… de tudod mit sok sikert… Bár ott van a Frayan pl a Reload na az nem spamolja tele a global csetet pedig nekik van mire! Tipikus magyar szellemiség mindenki alapít, majd főnök akar lenni ahelyett, hogy egy nagy guildbe tömörülnénk!

  • január 30, 2013 - 5:15 du.

   Drága elrohir23!

   Mi alapján bélyegzel meg akárkit is?

   Meg kérdezted, hogy miért alapítottuk? Nem. Akkor esetleg válasz lett volna rá. Egy konkét teljes guild jött át más mmorpgből több mint 25-30 fővel! Azért! Nem a főnökösködésért.

   Ha meg zavar a Pénz és Sárm dolog, megsúgom egyikünk sem nézi a Barátokközt-öt, egy vicces ts csevej közbe jött a hülye ötlet ennyi. Poénra vettük és kész. Ezek után is poénnak gondoljuk. Te pedig gondolj amit akarsz!

   Spamoláshoz pedig: Sztem egy guild egészséges, természetes része az, ha hírdet és tagokat toboroz. Az ha óránként, max 2 óránként egyszer lfg-ben vagy globalon hírdetünk nem nagy gond! Légyszi menj és ajbékolj akkor más guildeknek mert ugyan ezt teszik!

   18+ részre, ha gondolod nagyon szívesen adok facebook és egyéb adatokat, hogy megbizonyosodj róla! (én magam 23 éves vagyok és jogra járok), videót pedig egy 25 éves srác készítette aki rádióban dolgozik. Szóval ennyit az oviról.

   Nem akarunk mi senkit sem zavarni, de te mentalistásod hűen tükrözi azt, hogy mi van akkor hogyha esetleg egy aktívabb társaság felbukkan és máris védened kell a területedet, minden ok nélkül.

   • január 30, 2013 - 6:00 du.

    Bocsánat, nem akartam támadni egyáltalán, sem területet védeni, legalábbis úgy, ahogy te gondolod. A terület védés része csak annyi, hogy a francba is; 8-10 éve nem nézek TV-t (és a facebookot is kihagyom)erre a TERAba csak beette magát általatok. Skypezok,s van telefonom és barátaim tehát nincs ilyesmire szükségem. (bár felsőbb oktatást valóban megkönnyíti az FB, ami a kommunikációt illeti) Szóval bent vagyok ugyan egy magyar guildbe 5-6 személyes jó barátommal és nekünk csak ennyi a lényeg, hogy lássák a nevünknél azt hogy együtt vagyunk. Maga a HC izom függő része nem érdekel hogy melyik a jobb és nagyobb guild. Szóval tényleg bocs. Bár a videó jóóó, de a beszéd alá kicsit gyerekes 🙂

  • Semir
   január 30, 2013 - 5:25 du.

   Képzeld, én pont az ilyen emberek miatt mint te kerültem általában az mmo játékokat. Az, hogy nincs humorérzéked nem a világ hibája, legfőképpen nem a miénk. Tudnám milyen spamről beszélsz? Egy guildbe nem fogsz tömörülni soha, nem lehet sok különféle embertípusokat megtartani egy csapatban. Mi azért játszunk hogy kikapcsolódjunk, nem azért, hogy aztán leanyázzuk azt aki hibázik. Ezzel nem azt mondom, hogy ez mondjuk a reload-ban úgy történik, mielőtt még kitalálnád, hogy vádaskodom, csupán egy nagyobb baráti társaság kezdett el játszani, poénra vette a klán nevét és talán az lehet a szimpatikus az egészben, hogy nem hordjuk fent az orrunkat és lazára, poénra vesszük és csak szórakozni akarunk. Az is jellemző, hogy míg egy külföldit nem zavar, hogy megy óránként max két reklám magyarul, csak a magyarokat zavarja és szól be. Ennyit a nagy nemzeti összefogás elméletedről… Másrészt a spanyolok, dánok is saját nyelven toboroznak… Sosem fogom megérteni, hogy miért gond az régebbi játékosoknak, ha újak jönnek. Ha valakinek nem tetszik a Guild úgyis lelép és szerintem inkább leszünk 30an aktívak mint 100-an pökhendiek…

  • január 30, 2013 - 7:08 du.

   Minket sem érdekel különösképpen, hogy mennyire izom ki merre hogyan. Én sem tvzek évek óta nem véletlen, mert utálom azt ami a liberalizmusban folyik. De politikát félre téve, nem akartunk semmit sem meghonosítani, mi csak arra kérünk mindenkit, hogy fogja fel egy fajta viccként, ahogy mi és a guildünk is teszi. Nem akarjuk mi beégetni itt a magyar társaságot.

 3. Pocak
  január 30, 2013 - 4:43 du.

  Kivánok sok sikert. A promo video nem is olyan rossz, de honnét let pár hét alatt 140 aktív tagotok? :O

 4. Rosert
  január 30, 2013 - 6:05 du.

  Fu ez… ez… ez nagyon súlyos volt, de tetszett. Az ötlet nagyon jó volt, én csak a video megvalósítását és összevágását kritizálnám, de tudom nem nagyon lehetett jobbat csinálni, mert a videók felbontása eltérő. De sok sikert kívánok nektek.

 5. Sennoi
  január 30, 2013 - 6:53 du.

  Onnan ahonnan nekünk is 220 fő lett a létszámunk egy hét alatt 😛 ( Reload Guild )

 6. Pocak
  január 30, 2013 - 10:19 du.

  Sennoi: 220 egyéni játékos vagy 220 karakter? Mert a kettő nem ugyan az! 🙂

 7. Pocak
  január 30, 2013 - 10:22 du.

  Nem hiszem, hogy minden hazai játékos olvassa a Variance blogot, és szavazott anno, de talán a fele igen. Akkor két guild a hazai játékos népesség felét magábafoglalja? Hááát lehet, de kétlem. 🙂

  http://tera.variance.hu/2013/01/14/f2p-nepszamlalas/
  De ez csak egy vélemény. Főleg, hogy az igen csak aktív külföldi guildekben is sok az alt karakter. Persze nyilván tévedek. :Ö

 8. január 30, 2013 - 10:58 du.

  Egyet értek Sennoi-val. Nagyon sok magyar özönlik be jelenleg a TERA-ba. 1-2 napja 130-an voltunk. Ma már 180 főt közelítjük meg. Ebből maximum altkari az 10 db.

  Mai nap 180 karakterből kb 120 (mai nap, de visszamenőleg nézve a log-ot, 1 napja volt utoljára a legrégebbi ember online) be is jelentkezett és játszott. Egész nap állandó volt 50-60 online gamer volt.

  • Zalethel
   január 31, 2013 - 12:15 de.

   Ez hasonlít arra a szituációra amikor megnyílt a Tera 2012 május elején. KB akkor is ilyen sok magyar játékos volt. Csak a nyár folyamán elég durván megcsappant a létszámuk és egyetlen nagy magyar guild maradt csak a pve szerveren. Most gondolom az ingyen játék miatt vannak újra ilyen sokan.

 9. Rosert
  január 31, 2013 - 5:28 du.

  Közelítsük meg más felől a dolgot.

  Honnan lett hirtelen ennyi magyar játékos?

  1.Sok ember kezdett el MMO val játszani, és sokan közülük a Tera-t választották.
  Eredmény: elég csekély az esély.

  2.Sok ismeretlen ex Tera játékos most kezdett el újra játszani.
  Eredmény: nem túl valószínű.

  3.Szergely a fórum troll megszerzi a Variance Blog feletti hatalmat és beindítja a Janus tervet, hogy örült Tera játékosokat klónozzon.
  Eredmény: az ötlet nem rossz, de félő hogy a vége ugyan az lesz mint a Dred Bíró-nak.

  4.Az eddigi játékukat megunó játékosok, valami merőben új, innovatív és fejlődő játékot kezdenek keresni és sokan a Tera Online-ban látják meg a fantáziát.
  Eredmény: 100%ban fedi a valóságot!

  Ha megnézzük a konkurens játékokat akkor azt láthatjuk, hogy jóformán mindenhol beállt a lázas semmittevés, édes, agysorvasztó hatása. Az emberek várják az új contentet, kiegészítőt, patchet és nagyon, nagyon unatkoznak. Ilyenkor kezdenek el valami off tevékenység után kutatni. Valami olyan után ami más, új dolgokat tartalmaz, és szórakoztató. Ekkor bukkannak rá egy nem túl jó marketinggel rendelkező, de 100%ban innovatív MMOval, ami a közel jövőben még F2P is lesz. Ezek után szerintem mindenki be tudja fejezni a történetet.

  Esetleg Menorel ha lennél oly kedves, csinálnál egy statisztikát az elmúlt 3 hónapról, “A F2P hír hatása a Blog látogatottságára.” címmel ? Mondjuk a F2P patch után ? Előre és köszönöm!

  • Szergely
   január 31, 2013 - 5:48 du.

   5. Minden gamerlapon megjelenik, hogy: “Tera f2p Európőban”, meg pár screenshot és whoaaaa, miez, töltsük le, nézzük meg… 😀 Inkább erre tenném a voksom 😛
   Am akadnak visszatérő játékosok is szép számmal, de nyilván nem ők vannak többségben, rengeteg a free accos. Tera már lassan egy éve megy nálunk, így nem újdonság, de a “free” szó hallatán sokaknak felcsillan a szeme (kinek az örömtől, kinek a könnyektől :P)…

   • január 31, 2013 - 5:51 du.

    Öurőpőből gyöttöm györökök!

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s