Kezdőlap > TERA Online > Hogy mik nem vannak…

Hogy mik nem vannak…

ktera_newbgrevards_example001

Hogy mi is van pontosan a képen? Az leírom a tovább után, de előtte mielőtt még belekattintasz a postba -> játssz el gondolattal, hogy vajon mit is látsz a képen…

A 3v3-as BG vendor által árult jóságokat láthatjátok a képen. Egészen pontosan az új 3v3-as PVP endgame vendort. Ahogy a képen is látható az új BG-ből előre masterworkölt és +12-re enchantolva kapjuk meg a fegyvert. Egyetlen dolgunk van már csak az itemmel: kipörgetni rajta a nekünk legjobb statokat (pontosabban statot, hiszen csak egy rollolható stat van rajta). Az itemlvl senkit ne tévesszen meg… Összehasonlításképpen mellé rakom a jelenlegi top (Conjunct) itemet összehasonlításképpen:

terakr_conjunct_vs_3v3slayersword

Nagyon gondolom nem kell magyarázni.

A fegyver mellett természetesen van ruha, kesztyű és cipő is. Természetesen azok is előre masterworköltek és enchantoltak. A kiszedéshez szükséges creditek: 4000 a fegyver, 3000 a chest, 2000-2000 a kesztyű és a cipő.

Na ez így mind szép és jó, de akkor hol van itt a csel? Az itemlvl alatt látható a 3v3-as fegyveren egy sor, ami lefordítva annyit jelent, hogy a megvásárlásához 2000-es personal ratinggel kell rendelkeznünk. Játékosok visszajelzése alapján a 2000-es personal rating elérése kvázi lehetetlen, alig néhány embernek sikerült. A szerveren ahol én játszom, az első helyezett personal ratingje 1680, a századik helyen játszóé pedig 1307. Tehát ennek megfelelően lője be mindenki az igényeit a kérdéses itemekre.


Kategóriák:TERA Online Címke: , , , , , , ,
  1. RadoN
    január 13, 2013 - 9:48 du.

    Európai playerek kényes játékosok, sokat kikérnek maguknak, és ezzel együtt tuti itt nerf lesz a láthatáron. De majd az idő megszüli.

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s