Kezdőlap > Guildek, TERA Hungary, Voidwalkers > Voidwalkers guild – állásfoglalás a guild státuszáról~

Voidwalkers guild – állásfoglalás a guild státuszáról~

A tovább után elolvashatjátok Gyógyító sorait a Voidwalkers guild jövőjével kapcsolatban. A guildel kapcsolatban több kérdés is felmerült, hiszen a béták alatt gyüjtőguildként erősítették a közösséget. Akik nyomon követik a Voidwalkers sorsát, együtt játszottak velük, vagy bármilyen módon kapcsolódnak/szeretnének kapcsolódni… azoknak a részletek a tovább után

(Itt jelezném meg, hogy várjuk további guildek jelentkezését, akik szeretnének a blogon keresztül bemutatkozni a közösségnek!)

Sziasztok, köszöntök mindenkit!

Köszönöm Menorelnek a lehetőséget, hogy ez a cikk megjelenhet!

Elindult az OBT, és nyakunkon a Head Start, majd a megjelenés, ezekhez kapcsolódóan felmerültek kérdések a Voidwalkers Guild-el kapcsolatban. Ezekre a kérdésekre próbálok meg most válaszolni.

Kezdeném a leglényegesebb, és aktuálisabb kérdéssel, problémával. A CBT-k alatt Béta Guildként működtünk, örömmel láttunk mindenkit a sorainkban, és sokan is játszották végig velünk a hétvégéket. A CBT időszak azonban lezárult, elkezdődött viszont az OBT. Sajnos – ez az én hibám – nem lett megfelelően kikommunikálva felétek, hogy ezen az eventen már nem mint Béta Guild veszünk részt. OBT ideje alatt már csak azok csatlakozhatnak hozzánk, akik felvételt nyertek a klánba, vagy épp elbírálás alatt van az apply-juk. Elnézést kérek minden érintettől, akik OBT alatt is csatlakozni szerettek volna hozzánk, de nem tagjai a guildnek, hogy ezt nem tudattam veletek időben.
A döntésnek egyszerű okai vannak: az OBT-t a guild jó része kihagyja, vagy alig vesz részt rajta, és akik játszanak, azok szeretnék egy kicsit jobban megismerni egymást. Úgy is mondhatnám, hogy szeretnénk magunk lenni. Természetesen ha bárkinek gondja, kérdése van, bátran keressen minket, szívesen segítünk, amiben tudunk!

Ahogy közeledik a megjelenés, egyre több kérdést kapok a PvE vagy PvP szerver témakörrel kapcsolatban. Ezúton is szeretném megerősíteni, hogy a Voidwalkers Guild megjelenés után is marad PvE szerveren! Tekintettel arra, hogy még nincsenek végleges szerver nevek a startot illetően, egyenlőre arra a kérdésre hogy melyik szerveren leszünk nem tudok válaszolni. Annyi bizonyos csupán, hogy a választott szerver az EN-PvE lesz.

Ha bárkinek további kérdése, észrevétele van a guild-el kapcsolatban, az látogasson meg minket a honlapunkon, vagy elérhet minket az info (kukac) voidwalkers (pont) hu e-mail címen.

Köszönöm a figyelmet, és köszönöm a lehetőséget!

Gyogyito


 1. OreaL
  április 22, 2012 - 12:07 du.

  *** moderated *** (szerk) : Ezzel csak magad minősíted…

 2. április 22, 2012 - 1:31 du.

  Csak azért, mert nem vettünk fel, lehet hogy nem kellene rögtön elkezdeni a guildet oltani.

 3. Melania
  április 22, 2012 - 8:56 du.

  Ez azért szép gratulálok 🙂 De gondolom nemolvastad el azt a részt, hogy casual guild vagyunk és nem HC és nem is fél HC, vagyis nem gyüjtő guild, és nemtudom, hogy mit gondoltál alapból az Odab*sz névvel a guildban. És hidd el nem csak a név volt kifogásolható. Más klánok is utasítottak el már el felkéréseket, de nemhiszem, hogy egyből hisztiztek volna miatta a variance oldalán. Erről ennyit további jó játékot, és sok sikert más klánokhoz.

 4. április 23, 2012 - 11:48 du.

  Az OBT alatt folyamatosan kapja a guild az apply-kat.

  Ismét jeleznénk, hogy csak olyan játékost vesz be a guild az OBT-n, aki írt a weboldalon elérhető fórumunkba apply-t és elbírálás alat van a tagfelvétele.
  Start után pedig csak azt, akinek az apply-ja alapján a felvételét a guild megszavazta.

  • április 23, 2012 - 11:59 du.

   Megoldás lehet erre a problémára egyébként ha letiltjátok az apply lehetőségét. HeadStartnál 1-2 napig bekapcsolva tartjátok, amíg beözönlik a guild nagyja, utána meg szépen kikapcsoljátok és onnantól csak azok tudnak invelni akiknek van erre joguk. És nincs az, hogy “Misikolbász kinek az altja?”.

   • április 24, 2012 - 2:25 du.

    Ez nem is rossz ötlet. Limitálni kéne erősen a belépő játékosok számát, arról nem is beszélve, hogy biztos lesznek olyanok akik több karakterrel fognak játszani.

    Ezzel csak az a gondom, hogy rengeteg rendes ember ír jelentkezést és nincs szívem nemet mondani a beadványra. 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s