Kezdőlap > Kasztok, Mystic, TERA Online > Class Bemutató – Mystic

Class Bemutató – Mystic

szeptember 10, 2010 Hozzászólás Go to comments

Mystic

A Mystic kaszt a természet nyers erőit hívja elő társai megsegítéséhez, támogatásához és ellenfelei akadályozásához.

A mágikus támadásokon, és a gyógyításon felül, a mysticek képesek summonokat hívni saját segítségükre.

Áttekintés

A Mystic próbál a harctól távolabb húzódni, onnan segíteni a csapat munkáját. Életszívó képessége kellően hatékony, de specialitása az Arun-ból kinyert energia életté alakítása, amit gömbbé formál, ez a földről felvehető.

Képességek, tulajdonságok

Ennek a kasztnak több lehetősége is van a csapat segítésére, nem csak a heal, de legfőbb tulajdonsága mégis ez. Legeffektívebb képessége a saját maga köré idézhető (és vele mozgó) mágikus aurák, melyek ha benne tartózkodik valamely csapattárs, akkor az élvezi annak előnyeit.

Mystic Skillei

(Ez már Arun’s Vitae néven fut)

Bemutató videó:

Statok, értékek

Vitalitás statisztika

 • HP : 580
 • MP : 200/200
 • MP Regen sebesség : 10, természetes regenerálódás

Alap statisztika

 • Sebzés : 32
 • Védelem : 14
 • Mozgás sebesség : 110
 • Kritikus találat : 20

Alap Támadás Inf.

 • Irány : Előre
 • Távolság : 10M
 • Célpont-típus : Egy Célpont
 • Támadás Sebesség : 0.6
 • MP változás : -3
Ellenállás statisztika

 • Kritikus találat : 25
 • Root / Hold : 70
 • Méreg / betegség : 90
 • Függőség : 70
 • Zűrzavar : 90

Felszerelés statisztika

 • Fegyver Sebzés : 7
 • Páncél : 10

Így a mystic bemutató végére egy videót is linkelnék, amit Lelkes nevű játékos készített és bemutatja a mystic classt:


Kategóriák:Kasztok, Mystic, TERA Online Címke: , ,
 1. Cori
  szeptember 10, 2010 - 1:38 du.

  Már alig várom, hogy tesztelhessem :3

 2. zacsi
  szeptember 10, 2010 - 1:49 du.

  Ez ha jól látom ilyen WoW os warlock féle class lesz. Kell ilyen is egy játékba 😀

  • menorel
   szeptember 10, 2010 - 2:19 du.

   Nem kifejezetten, bár tény, hogy ezek a life leech szerű dolgok tényleg hajaznak a warlockra, azonban a Mystic petjei – egy korábbi interjúból kiderül – rövidtávúak lesznek, tehát megidézed őket, elvannak egy kis ideig csinálják a dolgukat, majd eltűnnek. Az hogy mennyi az a kicsi ideig és mennyi rajtuk egyébként a CD, azt még nem lehet tudni.

 3. Norgi
  szeptember 10, 2010 - 2:16 du.

  Teljes mértékben support karakter ahogy nézem ,ha kell healel ha kell éleszt közben buffokat osztogat, és ahogy látom eléggé összetett karakter is,mert azért nem mind1 mikor melyik aurat használod és,hogy mennyi ideig, hogy ne szívja le a manad 😀

 4. Liri
  szeptember 10, 2010 - 2:51 du.

  Az érdekelne, mennyire életképes soloban? Vagy úgy alakítják, hogy minden karakter tudjon egyedül fejlődni? (L2-ben is az volt a legnagyobb bajom,hogy néha órákig kellett keresni egy partyt hogy tudj valamit kezdeni magaddal… )

  • menorel
   szeptember 10, 2010 - 3:01 du.

   Ugye én – balszerencsémre – pont a Mysticet (akkori nevén Elementalist) próbáltam ki még az FGT#1-en. Akkoriban még nagyon nem volt életképes a class, sőt igazából kész sem volt semmilyen szinten, csak simán copy/paste volt a priestből. Azonban végig nézve az új skilleket és a működési elvét, valamint az ilyen apróságokat mint pl. a temporáris combat petek, azt kell hogy mondjam, ez – jelenlegi állás szerint – egy nagyon OP class lesz. Persze az OP classoknak rendszerint az a sorsa, hogy mire megjelenik a játék addigra vérbe nerfelik és majd csak a release után kezdik el újra használhatóvá tenni. Szóval én azt gondolom, hogy akik a Mystic classban gondolkodnak, azok alaposan kövessék a class-szal kapcsolatos infókat (Cori biztos szállítani fogja)

 5. zacsi
  szeptember 10, 2010 - 3:17 du.

  Remélem úgy csinállják meg a végleges játékot hogy ne szoruljon pl egy piest (best off) class állandó partyra hanem tudjon fejlődni egyedül is. Bár még olyan mmo-t nem láttam ahol ez megvalósult volna normálisan, talán kivétel ez alól a WoW ahol több talenten tudtál menni és amikor úgy érezted hogy már elég jó vagy akkor váltottál healere és sanyi. Itt nem látom hogy lenne talent de a skillek alapján a pap is kap egy két jó single target meg aoe skillt +egy power word: shield et, tehát reménykedni lehet, hogy a support kastok (priest, mytic)is fognak tudni solo-zni.

 6. Hanryu
  szeptember 10, 2010 - 3:56 du.

  Nos igen…mondjuk Aion-ban, nekem volt healerem (Cleric), de “sajnos” csak arra használtam.

  Bár igaz, hogy amikor fel volt kövezve rendesen (+jó ruhák…stb volt rajta), nem kevés sebzést vert bele a playerekbe, gondolok itt az Earth Warth->Thounderbolt->…stb chain kombóra (előre is bocsánat ha a skillneveket rosszul írtam) ami, ha jól bejött akár sorban hozta a 3k-4k-6k mennyiségű sebzést, de sajna kb ennyi. Részben az én hibám is volt, hogy nem tanultam ki a karit rendesen, de azért tegyük hozzá, hogy nem mindig volt előnyös helyzetben az egyéni harc folyamán, pláne egy sorci vagy ranger ellen.

  Jó volt az a kari is, de nekem a heal része jött be nagyon, vagyis pontosabban ahhoz értettem jobban, ami így ugye group vagy insta kombót jelentett és nem feltétlen egyéni megélhetést.

 7. zacsi
  szeptember 10, 2010 - 4:11 du.

  Igen Igen általában a healer kasztok kevés ütő/varázs skillel rendelkeznek, de ez nem is baj, egy healer healeljen meg buffoljon egy varázsló meg tolja a kemény dmg-et.

 8. Hanryu
  szeptember 10, 2010 - 4:22 du.

  Sajnos igen, csak még is sajnáltam egy kicsit, hogy ha már annyi időt belefektettem abba a karakterbe, akkor csak csoporttal tudom használni, szólóban pedig nem nagyon. Bár mondom és elismerem, hogy ez egy kicsit az én hibám is, mert ha nagyon akartam volna akkor lehet, hogy tudtam volna pvp-ézni is vele. 😀

 9. zacsi
  szeptember 10, 2010 - 6:10 du.

  persze pvp ben is jól jön egy healer mindig 😀

 10. meridian
  szeptember 11, 2010 - 10:55 de.

  A videot elnézve, nagyon könnyű lesz botolni, mivel elég lesz helyben állni és tolni a damage-t. Szinte azonali respawn van. Mik esnek ezekből lootként? Pénz, itemek, vagy csak quest itemek?
  Remélem tűzzel-vassal írtani fogják őket 🙂

 11. zacsi
  szeptember 11, 2010 - 12:15 du.

  bot itt azért lesz bonyolultabb mert nincs target rendszer és a mobok is reagállnak rád ugyan úgy. Tehát értem ez alatt, hogy ellép a lövésed elől ha úgy gondolja. és azért egy botba beleirni a folyamatos aimolást lehet elég cikis dolog 😀 Loot szempntjából gondolom én pénz fog esni quest item meg a szokásos craft dolgok, potik, esetleg ha nagyon szerencsés vagy valami ruha vagy fegyver. Amit viszont figyeltem hogy pénzből itt is úgy lesz, hogy nagyon sok lesz és bizony drága lesz minden 😀 Szerintem nyugodtan lehet abba gondolkodni (video dropok alapján), hogy egy egy nívosabb cucc bizony milliós gold értékeken fog mozogni.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s